Beleggen kan voordelig zijn maar het is niet zonder risico. U kunt (een deel van) uw inleg verliezen.

BlockFi review & ervaringen

Ga naar BlockFi

Laatst bijgewerkt: 21 april 2021

BlockFi was één van de eerste platformen waarop je je Bitcoin en cryptovaluta kunt uitlenen en daar rente op kunt krijgen. De beloftes van 6% rente of hoger klinken ons aantrekkelijk in de oren. Maar wat zijn de risico’s? Is BlockFi betrouwbaar en kunnen ze hun beloftes waarmaken? In dit artikel bespreken we alles over BlockFi, en geven we antwoord op alle vragen die je rondom dit platform zou kunnen hebben.

Waarom kies je voor BlockFi?
 • Hoge rendementen op je cryptovaluta (passief inkomen)
 • Grootste aanbieder van crypto leningen en rente
 • Betrouwbare partij door goed risico management
 • Gebruiksvriendelijk platform
 • 1.5% cashback met rewards creditcard
Ga naar BlockFi

Wat is BlockFi?

BlockFi is een platform waarop je je cryptovaluta kunt uitlenen en hierop rendement kunt behalen. Ook kun je bij BlockFi zelf een lening afsluiten met je crypto of Bitcoin als onderpand.

Rente verdienen

Doordat je je cryptovaluta naar BlockFi stort, kunnen zij jou geld uitlenen aan hedgefunds, exchanges, intitutionele handelaren, miners en particulieren. De vraag naar leningen in cryptovaluta is vanuit deze partijen aanzienlijk, waardoor de beloofde rendementen van BlockFi ook een stuk hoger liggen dan bij een traditionele bank in Euro’s.

Rente compounden

Albert Einstein noemde het al het 8e wereldwonder: compounden. De essentie van compounden is dat, wanneer je je rendement herinvesteert, je rendement op lange termijn exponentieel groeit. Zo werkt het ook bij BlockFi. Maandelijks krijg je rendement op het totaalbedrag dat je op BlockFi hebt staan. De maand daarop ontvang je dus meer rendement dan de maand daarvoor omdat je rendement krijgt op je inlegbedrag + eerste maand rente.

Lenen met onderpand

blank

Naast het uitlenen van je cryptovaluta, kun je ook zelf een lening aangaan bij BlockFi door je cryptovaluta als onderpand te gebruiken. In dit geval kun je dus een persoonlijke uitgave financieren zonder dat je hiervoor je cryptovaluta hoeft te verkopen. Afhankelijk van hoeveel onderpand je vastzet, betaal je tussen de 4.5% en 9.75% rente per jaar.


Hoe werkt het?

blank

In de basis is de dienst die BlockFi aanbiedt niet heel erg complex; je stuurt je cryptovaluta naar BlockFi en zij lenen het uit aan andere partijen. Deze partijen betalen vervolgens rente op hun lening. Een klein gedeelte van de rente gaat naar BlockFi voor het faciliteren van de lening, en een gedeelte gaat naar jou als rendement.

Aan wie wordt je geld uitgeleend?

Wanneer je geld uitleent is het natuurlijk prettig om te weten wie de tegenpartij is die jouw geld leent. Je wilt immers weten of deze partij solvabel genoeg is om je geld + rente terug te betalen. Bij BlockFi heb je helaas niet de mogelijkheid om zelf te kiezen aan wie je je bitcoin of andere cryptovaluta uitleent. Wel maakt BlockFi duidelijk dat de vraag om te lenen bestaat vanuit onderstaande partijen.

 • Intitutionele handelaren en hedgefunds: Doordat deze partijen handelen op de financiële markten hebben ze soms liquiditeit nodig om hun risico’s te kunnen hedgen (in het geval van een arbitrage mogelijkheid) of hun trades te faciliteren (wanneer ze short gaan). Dit zijn vaak kortstondige leningen, waarbij deze partijen geen probleem hebben om een hoog rentepercentage op het geleende bedrag terug te betalen.
 • OTC market makers: Deze grote partijen kiezen er graag voor om te investeren in Bitcoin buiten openbare beurzen, omdat ze anders met hun koop of verkoopgedrag teveel invloed hebben op koersbewegingen. Om zich in te dekken voor prijsvolatiliteit lenen deze partijen van BlockFi. Ook dit zijn vaak leningen met een korte tijdshorizon.
 • Exchanges en Bitcoin ATM’s: Veel van deze partijen hebben het grootste gedeelte van hun cryptovaluta in ‘cold storage’, waar ze niet direct bij kunnen wanneer ze snel liquiditeit nodig hebben (bijvoorbeeld wanneer er plotseling veel vraag is naar cryptovaluta). In dat geval kloppen ze soms aan bij BlockFi zodat ze hun diensten kunnen blijven aanbieden aan klanten.
 • Miners: Miners kiezen er soms voor om een lening af te nemen bij BlockFi, zodat ze kunnen investeren in materiaal en hun business sneller kunnen opschalen. Deze partijen hebben sneller liquiditeitsproblemen waardoor ze niet snel genoeg kunnen schalen.
 • Particulieren: Zoals eerder gesteld kunnen particulieren met onderpand een lening aangaan bij BlockFi. Dit is voor veel cryptogebruikers een interessante optie, ondanks dat ze de jaarlijkse rente moeten ophoesten, omdat ze in dit geval hun Bitcoin of cryptovaluta niet hoeven te verkopen. Met name in landen waar ‘vermogenswinstbelasting’ wordt geheven, en je op je rendement belasting betaald, kan het interessanter zijn om je bitcoin als onderpand in te zetten, in plaats van deze uit te betalen en er belasting over te betalen. Deze leningen hebben vaak een langere looptijd van enkele jaren.

Hoe verdient BlockFi geld?

BlockFi verdient geld door ‘spread’ aan te leggen in de vraag en aanbod van leningen. Ze bieden jou bijvoorbeeld 6% rente, terwijl de de lener 9% rente moet terugbetalen. Het verschil in deze ‘spread’ is de winst die BlockFi zelf verdient.


Rentepercentages

Cryptocurrency Hoeveelheid Rente p.j.
Bitcoin (BTC) tot 1 BTC 6%
Bitcoin (BTC) 1 tot 20 BTC 2%
Bitcoin (BTC) boven de 20 BTC 0.5%
Ethereum (ETH) 0 tot 100 ETH 5.25%
Ethereum (ETH) 100 tot 1.000 ETH 2%
Ethereum (ETH) boven de 1.000 ETH 0.5%
Chainlink (LINK) v.a. 0 5.5%
Litecoin (LTC) v.a. 0 6.5%
USDC (Coinbase) v.a. 0 8.6%
GUSD (Gemini) v.a. 0 8.6%
PAX v.a. 0 8.6%
PAX Gold v.a. 0 5%
USDT (Tether) v.a. 0 9.3%

Laatste update: april 2021

Een van de meest interessante aspecten van platformen zoals BlockFi is natuurlijk het feit dat je een behoorlijk rendement op je inleg wordt beloofd. De rentepercentages veranderen regelmatig, afhankelijk van de vraag en het aanbod naar de financiële dienstverlening van BlockFi.

Andere interessante zaken die je moet weten betreft de rente bij BlockFi:

 • Je krijgt je rente maandelijks uitgekeerd; ideaal voor compounding.
 • Rentepercentages fluctueren soms, maar de afgelopen jaren zijn ze meestal verhoogd. Mocht je n.a.v. een rentewijziging je cryptocurrency van BlockFi af willen halen dan kan dat elke dag, zonder dat je je al behaalde rente verliest.
 • Geen minimumbalans nodig om rente te verdienen
 • Wanneer je BTC balans bij BlockFi meer dan 1 BTC is, krijg je over het bedrag boven de 1 BTC maar 2% rente i.p.v. 6.
 • Recentelijk (maart 2021) is het maximum aantal BTC waarop je het hoogste rentepercentage krijgt verlaagt van 2.5 BTC naar 1 BTC. Dit doet BlockFi om risico te managen. Het kan zo zijn dat dit in de toekomst weer gaat gebeuren.

Account aanmaken

blank

Om een account aan te maken bij BlockFi, moet je het aanmeld proces volgen op de website. Door op de knop ‘Sign Up’ te drukken op de homepagina wordt het inschrijfformulier geladen.

Vereisten voor BlockFi account

Het inschrijfformulier bestaat uit een aantal stappen waarbij je je persoonlijke gegevens zoals je wettelijke voor- en achternaam moet delen. Daarna moet je ook je NAW gegevens en telefoonnummer delen met BlockFi. Om te verifiëren of jij het bent moet BlockFi daarnaast nog een foto’s van een identiteitsdocument ontvangen (ID, Rijbewijs of Paspoort). Deze kun je uploaden via je smartphone met een handige tool in je browser. Je hoeft hiervoor geen app te downloaden. Met dezelfde tool dien je ook je gezicht te bewegen voor je selfiecamera, zodat ze kunnen verifiëren dat jij de aanvrager bent die op het identiteitsdocument staat. Om te voldoen aan de AMLD5 richtlijnen tegen witwassen moet je hierna ook nog opgeven waar je fondsen van afkomstig zijn.

Het totale aanvraag en verificatieproces duurt ongeveer 5 tot 10 minuten. Je hoeft niet te wachten op handmatige goedkeuring van je account, na de selfiecheck is je account direct goedgekeurd.

Inloggen bij BlockFi

blank

Nadat je je account hebt aangemaakt en de profielverificatie hebt doorlopen kun je inloggen op het platform. Wanneer je inlogt krijg je een samenvatting van je account te zien. Zo zie je onder andere hoeveel de totale dollar waarde is van je balans en hoeveel rente je in totaal al hebt verdiend.


BlockFi functies

De inlogomgeving van BlockFi oogt redelijk basic. De functies zijn beperkt, omdat de dienstverlening van BlockFi ook niet extreem ingewikkeld is. Onderstaand behandelen we alle verschillende functies. Naast deze functies vind je ook nog links naar het ‘Help center’ waar je vragen kunt stellen over de diensten van BlockFi en veel gestelde vragen kunt lezen.

blank

Deposit

blank

Door op de knop ‘Deposit’ te drukken kun je cryptovaluta of USD storten naar BlockFi. De valuta die BlockFi ondersteund zijn:

 • US Dollar (Via bankoverschrijving of stablecoin)
 • Bitcoin (BTC)
 • Ethereum (ETH)
 • GUSD
 • Litecoin (LTC)
 • PAX
 • PAX Gold (PAXG)
 • Tether (USDT)
 • USDC

Helaas biedt BlockFi nog geen ondersteuning voor het storten van Euro’s, of Euro stablecoins. Indien je graag Euro’s wilt storten naar BlockFi, moet je deze dus eerst omzetten in één van de ondersteunde cryptocurrencies door middel van een crypto exchange. Sommige banken in Nederland ondersteunen ook bankoverschrijvingen naar de Verenigde Staten. In dit geval is het wel zo dat je storting enkele werkdagen in beslag neemt, en je waarschijnlijk flinke kosten hebt voor het omzetten van de valuta.

Withdraw

blank

Door op de knop ‘withdraw’ te klikken, kun je je cryptovaluta opnemen vanuit BlockFi. Hierbij heb je i.t.t. het storten niet de mogelijkheid om via bankoverschrijving uitbetaald te krijgen. Onder ‘Select Wallet’ kun je een adres kiezen of aanmaken waar je Bitcoin of cryptovaluta heen worden gestuurd. Het is raadzaam om de optie ‘Allowlisting’ aan te zetten. Hiermee zorg je ervoor dat je alleen kunt uitbetalen op adressen die je eerder hebt toegevoegd. Wanneer een hacker zich toegang tot jouw account weet te verschaffen, heeft hij in dat geval niet de mogelijkheid om je tegoeden uit te betalen naar zijn eigen adres.

Market

blank

Via het kopje ‘Market’ heb je de mogelijkheid om je cryptovaluta op BlockFi te verhandelen. Je kunt op deze manier gemakkelijk wisselen tussen bepaalde cryptovaluta of handelen op de markt. Als trader kan BlockFi een fijne exchange zijn, omdat je rente ontvangt op het geld waarmee je aan het traden bent. Bij andere exchanges is dit niet het geval. Wel is het zo dat de koersen op BlockFi kunnen afwijken van grote exchanges, en er soms minder liquiditeit is.

Borrow

blank

Via het knopje ‘Borrow’ kun je zelf een lening aanvragen bij BlockFi. Via de calculator kun je gemakkelijk berekenen welk rentepercentage je moet betalen aan de hand van hoeveel onderpand je bereid bent om in te leggen. We hebben deze functie zelf niet geprobeerd, maar aan de hand van ervaringen van anderen kan ik zeggen dat het een soepel proces is waarbij je lening snel geverifieerd wordt.

Instellingen

Via de knop ‘Profile Settings’ kun je je gegevens veranderen en aanvullende security opties toevoegen. Zo kun je bijvoorbeeld je wachtwoord veranderen, maar ook heb je de mogelijkheid om ‘Two Factor Authentication’ aan te zetten. Dat is een optie die we van harte kunnen aanbevelen als je waarde hecht aan veiligheid. In dat geval heb je altijd nog een tweede code nodig, die je inlaadt op je mobiele telefoon, wanneer je in wilt loggen. Dit zorgt ervoor dat een hacker zich geen toegang tot je account kan verschaffen wanneer hij je wachtwoord weet.

Andere instellingen die je kunt inzien en wijzigen zijn o.a. in welke valuta je je rente uitbetaald wilt krijgen, de adressen die je hebt toegevoegd aan je ‘allowlisting’, en je kunt zien hoeveel en welke leden je hebt aangebracht via het ‘Refer a Friend’ programma.


Bitcoin Rewards Credit Card

blank

In 2021 lanceert BlockFi ook een nieuwe service waarmee je een prepaid Bitcoin rewards creditcard kunt aanvragen. Met deze VISA creditcard krijg je op elke aankoop die je doet, 1.5% van de aankoopwaarde als cashback in Bitcoin uitbetaald. Een interessante manier om je hoeveelheid Bitcoins te vergroten, zoals we dat onder andere al hebben gezien bij andere crypto creditcards, zoals Crypto.com, Plutus en Swipe.io. Op dit moment is de wachtlijst voor de creditcard geopend.


Is BlockFi veilig en staat je geld veilig bij BlockFi?

Één van de belangrijkste aspecten bij het doen van een belegging is dat je de risico’s goed kent en weet of de partij waarmee je in zee gaat legitiem en betrouwbaar is.

Bekende custodians

BlockFi geeft aan ten alle tijden 20% van het geinvesteerde vermogen in cold storage te stallen bij grote custodians. Assets in het beheer van BlockFi worden ondergebracht bij bekende custodians zoals Fidelity, Gimini en BitGo. Hoewel BlockFi zelf geen verzekering aanbiedt, zijn deze custodians wel verzekerd. Gemini is een van de grootste en meest betrouwbare custodians van cryptocurrency en bitcoin. Alle 3 deze services vallen onder het bankenrecht in New York en voldoen aan alle nodige wetten en verplichtingen die hieraan gesteld worden. Ze voldoen daarnaast aan de SOC 2 Type 1 security wetgeving. In principe kun je dus stellen dat de gelden die in het beheer van BlockFi en daarmee Gemini staan behoorlijk veilig staan.


Risico’s van BlockFi

Uiteraard betekend dat niet dat geld dat het gebruik van BlockFi geheel zonder risico’s is. De service is hier zelf ook heel duidelijk in, op hun website vermelden ze het volgende:

“Digitale valuta is wettig betaalmiddel, en wordt niet gedekt door een overheid. De BlockFi Interest Account is geen bankrekening of een online broker account en valt daarmee niet onder consumentenbescherming. Rente, opnamelimieten en kosten kunnen veranderen afhankelijk van marktontwikkelingen. Dit product is niet zonder risico en verlies van inleg is mogelijk.”

Hieronder benoemen we enkele risico’s van BlockFi

BlockFi wordt gehackt

Financiële services zijn vaak het doelwit van aanvallers, omdat hackers hier over het algemeen een grotere buit kunnen halen. Kijk maar eens hoeveel cryptocurrency exchanges er door de jaren heen wel niet zijn aangevallen. In de meeste gevallen waren de gebruikers die hun fondsen op deze exchanges hadden laten staan hun geld kwijt. Omdat BlockFi zelf geen geld beheert, maar dit uitbesteed aan grote custodian services, zit hier minder risico dan bij exchanges.

Daarnaast is je persoonlijke data voer voor aanvallers, omdat ze een database met privégegevens voor veel geld kunnen doorverkopen op het darkweb, waar kopers vervolgens jouw data gebruiken voor bijv. fraude en oplichting. Gelukkig is het wel zo dat de gegevens op je identiteitsdocument niet direct worden gedeeld met BlockFi, omdat dit ook door een derde partij die hierin gespecialiseerd is wordt beheerd. Wel is het zo dat je NAW gegevens, fondsen en adressen wel staan opgeslagen in een database van BlockFi.

Jouw account wordt gehackt

Een groot risico bij het gebruik van cryptovaluta en platformen, is dat jouw account gehackt wordt. Voorkomen is beter dan genezen en daarom helpt het om een aantal veiligheidsmaatregelen zelf al te nemen:

 • Gebruik een uniek en moeilijk te raden wachtwoord
 • Stel 2 factor authenticatie in
 • Stel je allowlist in met adressen die van jou zijn.

Daarnaast hanteert ook BlockFi protocollen en procedures om ongeautoriseerde toegang tegen te gaan. Zo wordt een account bij verdachte inlogpatronen geblokkeerd.

Als leners hun lening niet meer kunnen terugbetalen

Door risico management en kritische krediet controles, stelt BlockFi strenge regels aan personen en instituties die bij hun willen lenen. Bij kredietcontroles wordt er onder andere gekeken naar, hoeveel kapitaal heeft het bedrijf waaraan we lenen, en vaak is er een onderpand vereist voor een lening bij BlockFi. Sinds BlockFi is begonnen in 2018 heeft het bedrijf nog nooit een lening niet terug kunnen betalen. Natuurlijk is het wel zo dat je BlockFi hierin volledig moet vertrouwen, omdat je zelf niet kunt kiezen aan wie je uitleent.

Counterparty risico en slecht risico management

In dit risico management zit natuurlijk ook een zwakke plek. Wanneer er teveel risico genomen wordt en er worden teveel of te makkelijk leningen uitgegeven, dan kan het zijn dat BlockFi op een gegeven moment niet meer uit kan keren. In dat geval is het goed om te kijken naar het verleden. Toen in maart 2020 tijdens de algehele financiële ‘corona’-crash ook Bitcoin fors onderuit kukelde, heeft BlockFi zijn services geen moment uit de lucht hoeven te halen. Terwijl concurrenten en exchanges moeite hadden om liquiditeit te waarborgen bleef BlockFi keurig draaien, mede dankzij het effectieve risico management.

Is je geld verzekerd bij BlockFi?

Zoals hierboven al gesteld wordt de custody (het beheren van de cryptocurrencies) uitbesteedt aan meerdere partijen. Het gaat hierbij om tenminste 20% van alle gestorte gelden op BlockFi. Deze partijen bewaren 95% van alle funds in cold storage, en 5% in hot wallets en zijn verzekerd tegen verliezen. Aan de andere kant draag je wel het risico van de lening zoals eerder uitgelegd. Alhoewel je er wel vanuit kunt gaan, heb je nooit 100% zekerheid dat je het volledige uitgeleende bedrag terugkrijgt.


Andere positieve punten van BlockFi

Naast kritisch kijken naar het systeem van BlockFi en de risico’s van het gebruik van deze services goed in kaart te brengen, is het ook goed om te kijken naar de positieve punten.

De grootste aanbieder van crypto leningen

BlockFi was de eerste partij die Bitcoin en crypto leningen en het investeren hierin faciliteerde. Daarnaast zijn ze met $4 miljard aan assets in beheer (december 2020) het grootste crypto platform voor leningen en rente.

Transparant verdienmodel

Het verdienmodel van BlockFi klopt. Het systeem van P2P lenen bestaat immers ook al een behoorlijke tijd. De behoorlijke rendementen zijn ook te verantwoorden, omdat er vanuit instituties, grote partijen, maar ook particulieren, een grote vraag bestaat naar het lenen van cryptovaluta of met Bitcoin als onderpand.

Nog nooit geld verloren of niet uitbetaald

Zo heeft BlockFi nog nooit geld van investeerders verloren of een lening niet terugbetaald. Sinds de oprichting in 2018 zijn alle fondsen volledig gedekt. Er wordt ook wel gezegd; in het verleden behaalde resultaten bieden geen garantie voor de toekomst, maar het geeft wel iets meer zekerheid.

Risico management

Ook hier haak ik weer even aan op het risico management. Dit is namelijk echt een kwaliteit van BlockFi, en de reden waarom ze nog nooit liquiditeitsproblemen hebben gehad, ook niet tijdens extreme marktcondities en volatiliteit. Er wordt alleen uitgeleend aan institutionele partijen of particulieren met voldoende onderpand.

Funding door grote investeerders

Grote investeerders hebben door een investering hun naam gekoppeld aan BlockFi. Dit voegt waarde toe aan de legitimiteit van de organisatie. Mocht er crisissituatie uitbreken en BlockFi heeft een liquiditeitsprobleem, dan is het ook logisch dat investeerders voor het bedrijf in de bres springen. Deze bedrijven zien namelijk ook niet graag de waarde van hun aandelen dalen.

Gratis opnemen

Je kunt je gelden eens per maand kosteloos opnemen vanaf BlockFi.


Klantenservice

Als je vragen hebt over de dienstverlening van BlockFi dan is de klantenservice gemakkelijk en snel bereikbaar. De makkelijkste manier om antwoord op je vraag te krijgen is door een ticket in te dienen vanuit het ‘Help Center’ waar ook antwoord wordt gegeven op veelgestelde vragen. Je kunt BlockFi echter ook telefonisch benaderen via het telefoonnummer: +1 (646)-779-9688 dit nummer is bereikbaar van maandag t/m vrijdag van 15:30 tot 23:00 Nederlandse tijd.

Voor vragen omtrent veiligheid is er een speciaal e-mailadres waar je je vragen heen kunt sturen: security@blockfi.com


Wie zit er achter BlockFi?

blank

BlockFi wordt aangestuurd door een team van 10 ‘Leadership Team’. Op de website kun je meer informatie en achtergronden lezen over deze personen die de belangrijkste functies binnen het bedrijf vervullen. De CEO van BlockFi is Zac Prince, die tevens de founder is van het bedrijf. In een persbericht van het bedrijf in augustus 2020 kwam naar voren dat het bedrijf 175 personeelsleden telt, en dit in 2021 uit wil breiden naar 250. Het team werkt vanuit 7 verschillende kantoren wereldwijd, waaronder New York, Londen en Singapore.

Investeerders

blank

Naast het team dat BlockFi bestuurt, zijn de investeerders in BlockFi ook een belangrijke spil. Door de jaren heen heeft de startup meerdere funding rounds opgehaald bij grote investeerders. Onder de investeerders vinden we onder andere de gebroeders Winklevoss, die ook de crypto custodian service en exchange ‘Gemini’ draaien. In totaal heeft het bedrijf $160 miljoen dollar opgehaald bij investeerders om de groei van het bedrijf te faciliteren.


Welkomstbonus

Op dit moment is er een welkomstactie voor beleggers die hun cryptovaluta bij BlockFi willen onderbrengen. Je krijgt namelijk tot $250 bonus in je BlockFi account, afhankelijk van hoeveel je inleg is. Je kunt al beginnen met een minimale inleg van $25 in cryptovaluta, alhoewel je welkomstbonus dan ook een stuk lager is. De bonus wordt uitbetaald na 2,5 maand, en je kunt je geld daarna (inclusief bonus) direct weer opnemen.


Conclusie: Is BlockFi betrouwbaar?

Ik denk dat we aan het einde van dit artikelen wel de conclusie kunnen trekken dat BlockFi een betrouwbare partij is, wanneer je de risico’s kent die komen kijken bij het uitlenen van je geld op een cryptoplatform. Hieronder volgt nog een korte opsomming waarom wij BlockFi een betrouwbare partij achten:

 • Grootste aanbieder van crypto leningen en rente services
 • Transparant verdienmodel
 • Track record; sinds de oprichting nog nooit geld verloren of een lening niet kunnen dekken
 • Goed risicomanagement
 • 20% van de funds zitten in cold storage bij verschillende custodians
 • Investeringen: Er zitten grote investeerders in BlockFi, inmiddels al meer dan 160$ miljoen opgehaald

Op basis van deze risico’s moet je zelf de keuze maken of je het de moeite waard vind om een gedeelte van je Bitcoin en crypto beleggingsportfolio bij BlockFi neer te zetten.

Pluspunten
 • Hoge rente op je crypto en bitcoin
 • Grote en betrouwbare aanbieder
 • Gebruiksvriendelijk platform en app
 • Zonder commissie handelen tussen cryptovaluta
Minpunten
 • Er zijn altijd risico's
 • Hoge rentepercentages als je wilt lenen
foto auteur Dik de Graaf
Dit artikel is geschreven door Dik de Graaf

Fanatiek blogger en altijd op zoek naar diepgang. Bijt zich helemaal vast in een onderwerp om alles tot in de puntjes uit te zoeken. Gek op reizen, sporten en lezen.

Website

Beoordeling BlockFi

 • Bitcoin leenplatform
 • Hoge rentepercentages
Ga naar BlockFi
© BelegInfo.nl 2022 | Onderdeel van Dik.nl | Dik B.V. | KvK 74390708 | Tesselschadestraat 155, 8023 BL Zwolle | Privacy statement